06 - 425 37 633
musicalgroep creatiekracht
Musicalgroep Creatiekracht (8 t/m 12 jaar)
  Zingen, creëren, musical en theater


Musicalgroep Creatiekracht staat voor zingen, creëren, theater maken en vooral lekker jezelf zijn. Kinderen mogen laten horen en zien wie zij zijn. Tijdens het maken van een musical faciliteer ik dat kinderen hun talenten en creatiekracht ontdekken en daarin leren vertrouwen op zichzelf.

Na een succesvolle start in Hoorn, ben ik in 2023 ook begonnen met een groep in de Schoof in Wervershoof. 

Ik besteed aandacht aan klank, spel, lichaamsbewustzijn, emoties en hoe je deze kunt gebruiken bij zingen, toneelspelen en ook in het dagelijks leven. We bewegen, improviseren, doen aan samenzang en solozang. Ook werk ik aan focus, zelfvertrouwen, presentatie en samenwerking. 

Het allerbelangrijkste vind ik dat kinderen zichzelf leren kennen. Dat ze zich openen voor hun gevoel en unieke manier van zijn. 

We zijn ons eigen instrument. Jouw creativiteit en manier van uiten kan immers weer inspiratie geven aan een ander en ook leerzaam zijn. De kracht van samen wordt groter als iedereen verbinding voelt met zichzelf en durft uit te komen voor zichzelf, in respect voor de ander.

Dat laatste gaat hand in hand met vertrouwen in jezelf voelen. Als je vertrouwt op jezelf, voel je je ook niet aangevallen of beperkt door de uiting of het gedrag van de ander.

Binnen musicalgroep Creatiekracht is alle er aandacht en ruimte voor kinderen om dit te ontwikkelen.  

Hier kunt u meer lezen over mijn visie, werkwijze en de resultaten daarvan. 

Ervaring

  • Begeleiding musicalgroep Creatiekracht in Hoorn, september 2022-heden.
  • Geven diverse musical- en theaterlessen op school en daarbuiten (o.a. via Stichting Netwerk), maart 2021-heden.
  • Verzorgen lessen (Eigenwijze) zang en spel bij het Talententheater in Hoorn, 2021 en 2022.
  • Begeleiding eindmusical De Koet in Midwoud, 2017-2022.
  • Verzorgen lessen EigenWijs zingen (stembevrijding) aan groep 7/8 van De Koet, 2017 en 2018
  • Tijdens mijn werk als zangdocent bij het Nederlands Kinder Theater in Purmerend verzorgde ik voor diverse basisscholen workshops ter voorbereiding op de eindmusical, 2018 en 2019.
  • Bij Minh-Zone in Hoorn gaf ik privé- en groepzanglessen aan jongeren in de leeftijd van 6 tot 16 jaar, 2018 en 2019.
  • Dirigent van kinderkoor De Wezensterren. Dit projectkoor verzorgde onder andere de zang bij het kerstconcert van muziekvereniging OKK uit Oostwoud, 2018 en 2019

Informatie en inschrijven Wervershoof 2024:

Met ingang van volgend jaar wordt de kindermusical (onder een nieuwe naam) begeleid door Marit Verdonschot. Kijk voor de nieuwe data op de website van de Schoof.

Image
Image