06 - 425 37 633
Cursussen, workshops en samenzang
Cursussen, workshops en samenzang
  Een mix van Zingen en Zijn

Omarmen van alles wat in jou is. Al jouw gevoelens, overtuigingen, unieke kracht en grootsheid toelaten en er zelf de verantwoordelijkheid voor nemen. Zo krijg je draagkracht en leer je jezelf van binnen kennen.

Ik organiseer regelmatig activiteiten met daarin een mix van oefeningen op het gebied van stem, klank, improvisatie, lichaamswerk, creativiteit, bewustwording en bewustzijn. Ook geef ik workshops op maat voor iedereen die iets met stem, klank, lichaam, bewustzijn en improvisatie wil doen . 

Al mijn activiteiten zijn er op gericht om jou te ondersteunen bij vrijer leven en vrijer zijn. Dat jij kracht, zelfvertrouwen, plezier, en vreugde ervaart in alles wat je doet.

Hieronder vind je een overzicht met activiteiten.

Heel graag tot snel! 

Workshops

Verlang jij om meer kracht, zelfvertrouwen en liefde te ervaren? Om helemaal te voelen dat je ertoe doet? In deze workshop leer jij hoe jij onvoorwaardelijk aanwezig kunt zijn bij jezelf en meer ze...

Ieder mens verlangt ten diepste naar harmonie en liefde. In het dagelijks leven kan dit nog weleens een uitdaging zijn. In deze workshop leer jij hoe je liefde, harmonie, zelfvertrouwen en kracht k...