06 - 425 37 633

Workshop

Vocaal flirten 1 - In liefde met jezelf

Verlang jij om meer kracht, zelfvertrouwen en liefde te ervaren? Om helemaal te voelen dat je ertoe doet?

In deze workshop leer jij hoe jij onvoorwaardelijk aanwezig kunt zijn bij jezelf en zo meer zelfliefde kunt ervaren.

Je mag de hele dag ongegeneerd flirten met jezelf en alles in jou. Met al jouw gevoelens, emoties, overtuigingen en gedachten. Deze oordeelloos ontvangen, zonder dat ze weg moeten of er iets anders hoeft te zijn. Zonder dat jij anders hoeft te zijn.

Zo kun jij de rijkdom ontdekken die erachter zit: verbinding voelen met wie jij ten diepste bent. Ervaren dat je lief bent en waarde hebt. Dat jij een liefdescadeau bent. Je gaat ontdekken hoe krachtig je bent, dat je altijd veilig bent bij jezelf en daardoor meer zelfvertrouwen ervaren.

Image

Dit gebeurt altijd vanuit voelen, niet vanuit denken. En toch kan denken ons wel weer bij voelen brengen. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan alles wat wij in en van onszelf ervaren.

Hoe dat precies werkt, waarom we voelen, hoe je ermee om kunt gaan, wat voelen is en ook wat het niet is, komt aan bod in deze workshop.

Ik zal het één en ander vertellen en via allerlei oefeningen ga je hier ook zelf mee aan de slag. Je mag je stem laten klinken, schrijven, bewegen en de hoofdrol spelen in je eigen verhaal. Jij bent de ster van de show.

Een dag speciaal voor jou om te focussen op jezelf. Om jezelf met open hart tegemoet te treden en helemaal in het licht te zetten, gesteund en gedragen in een bedding van onvoorwaardelijke liefde.

Je bent totaal welkom precies zoals je bent.

Gratis
De workshop vindt plaats in Midwoud en is helemaal gratis. Sterker nog! Als jij je aanmeldt, betaal ik jou 1 euro. Het maken en geven van deze workshop is voor mij enorm waardevol en zinvol. Het is de vorm waarin ik mijn liefde geef. En daar voeg ik nu nog meer waarde aan toe. Zo waardevol vind ik het. Ik geef waarde en overvloed.

Wil jij:

  • Meer zelfliefde ervaren?
  • Durven voelen?
  • Meer in contact komen met je gevoel?
  • Verbinding met wie je echt bent?
  • Voelen dat jij ertoe doet?
  • Begrijpen wat jouw gevoel en emoties je vertellen?
  • Ontdekken hoe denken je bij voelen kan brengen?
  • Een vreugdevol en zinvol leven creëren?
  • Waarde toevoegen aan jouw leven?

Meld je dan aan! Je bent van harte welkom! 

Data:
Zaterdag 28 oktober (VOL)

De workshop is vol. Hou de website in de gaten voor nieuwe data of stuur me een mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat ik je op de hoogte kan houden als er een plekje vrij komt.

Ook kun je je nog inschrijven voor de workshop Vocaal flirten 2 - In liefde met de ander

Tijd:
10.00 tot uiterlijk 17.00 uur (ontvangst vanaf 9.30 uur)

Kosten:
Gratis, inclusief 4x koffie of thee. Graag je eigen lunch meenemen

Locatie:
Wijkcentrum Midwoud, Molenwoid 15, 1679 WJ Midwoud

MOGELIJK VERVOLG

*Workshop Vocaal flirten 2 - In liefde met de ander*

Mocht je nu razend enthousiast zijn over deze workshop. Misschien ben je dan ook wel geïnteresseerd in de workshop Vocaal flirten 2 - In liefde met de anderDaarin leer je hoe je liefde, harmonie, zelfvertrouwen en kracht kunt voelen in elke situatie (bijv. ruzie, discussie, afwijzing, kritiek, verwijt, conflict, je niet begrepen voelen of je zorgen maken over iets of iemand).