06 - 425 37 633
Testimonials
Testimonials
  Wat anderen zeggen
 

Wendy heeft me verrast met wie ze is en hoe ze het koor 'leidt'.
De wereld heeft meer mensen nodig zoals zij.
Ik geniet van haar positiviteit en de manier waarop ze het zingen gebruikt als spiegel. 
Op haar eigen manier laat zij mensen zien hoe mooi ze zijn, waardoor ze meer zelfvertrouwen ervaren.

Ik ken weinig mensen die zo puur en vanuit hun hart zeggen en doen wat ze het allerleukste vinden om te doen.

Zingen met Wendy betekent aan de slag met je eigen kwetsbaarheid, je open stellen maar hier heel blij van worden.

Gewoon doen!

De kinderen van groep 8 van basisschool De Koet worden ieder jaar, rond de musical tijd, op een hele fijne manier begeleid door Wendy. Met behulp van oefeningen, op inspirerende en geheel eigen wijze zorgt ze, samen met de kinderen, voor een prachtige musical. Waarbij kinderen hun grenzen verleggen en mogen blijven wie ze zijn. Daarnaast geeft ze individuele begeleiding waardoor ieder kind een stuk zelfverzekerder op het podium staat. We hopen nog vele jaren van haar begeleiding gebruik te kunnen maken!

Wendy heb ik leren kennen als een supergedreven toegewijde koorzangeres die niet bang is om haar eigen authentieke stem te laten horen. Zij kende feilloos haar partijen en teksten en reed elke repetitie vele kilometers naar Den Haag waar ze ruim op tijd tot in de puntjes voorbereid haar hulp aanbood bij het opbouwen van de benodigdheden voor de repetitie. Wendy stond open voor feedback en stelde zich altijd zeer flexibel op als er aanpassingen in de stempartijen gemaakt moesten worden. Kortom, op Wendy kun je bouwen!

Stembevrijding was een mooi proces om mee te maken. Je stem vinden die van jou is en niet iemand proberen na te doen. Vanuit je gevoel zingen heeft mij veel gebracht en ik kwam erachter hoeveel bereik ik had als ik vanuit ontspanning zing.
Ik raad het iedereen aan die van zingen houdt.

En hoeveel verschillende stemmen en klanken je dan in je hebt als je gevoelens toelaat die er komen in de zoektocht naar jezelf.
Ik vond het mooi om dit te mogen ervaren.

Ik heb heel veel geleerd bij Wendy. Ze was altijd heel rustig en niks was fout. Ik heb ook noten gehaald waarvan ik dacht dat ik ze nooit zou halen. Het was gezellig en leuk en ik kon altijd mezelf zijn!

Dat alles mag en goed is. Heel dicht bij jezelf. Vrijheid heeft het me gebracht.

Toen ik zag dat Wendy een creatiekoor ging starten, dacht ik meteen: dat ga ik doen! Wendy nodigt je keer op keer uit om vanuit jezelf te zingen, bewust te zijn van je oordelen over jouw manier van zingen, maar je er niet door te laten leiden.

Daarbij gebruikt ze fijne oefeningen om dit ook echt te voelen in je lijf. Ik merk dat ik vrijer begin te zingen en meer bij mijn eigen stem blijf. Het hoeft niet meer op de manier waarop een artiest een lied zingt, je mag het op je eigen manier vormgeven.

Wendy geeft je de vrijheid om echt jouw eigen stem te ontdekken. Zelfs als je denkt dat je vals zingt, klinkt het in harmonie toch weer mooi! Dat heb ik nog niet eerder ervaren. Ondanks de reisafstand ben ik blij dat ik deze keuze heb gemaakt!

Het was heerlijk, liefdevol gegeven. Mooie groep en respectvol. Goede sfeer, afwisselend, soms serieus, ontroerend
en emotioneel. Alles mocht er zijn. Wat is dat fijn! Ik had het gevoel dat ik weer dichter bij mezelf ben gekomen.
"Ik mag er zijn."

Ik vind hoe we beginnen met ‘jezelf vinden’ soms best moeilijk.

Ik doe wel steeds mee en hoop dat ik het misschien toch ga voelen, zoals Wendy dat steeds zegt!

De saamhorigheid in het koor vind ik super!! Hele leuke groep! Het zingen met elkaar daar geniet ik volop van!

Zingen met een bewustwordende touch erin! Met Wendy oefenen we wekelijks in het zingen van onze eigen wijs. Hoe magisch om te ontdekken dat het gezamenlijk dan ook nog goed klinkt.

Het meest interessant vind ik wat het gezamenlijk zingen mij over mijzelf vertelt. In hoeverre durf ik mijn eigen wijs te houden wanneer de buurtjes hun eigen wijs zingen (uiteraard) of als mijn aarzelende stem in geluid wordt overtroffen. Wat doet dat dan met mij? Reuze interessant om te ontdekken.