06 - 425 37 633

Samenzangconcerten

Kerstsamenzang: De reis van donker naar licht (WORDT VERPLAATST))


Zing je mee tijdens deze avond waarin we verbinden met onszelf en elkaar? Waarin we afstemmen op ons innerlijk licht en thuiskomen bij wie we werkelijk zijn.

Via een vertelling, klank, stilte en zang reizen we af naar binnen. Door het donker, naar de diepte van onze ziel en ons verlangen. Gedragen door de akoestiek van Theaterkerk Hemels en de klanken van instrumenten zingen we liederen uit alle windstreken en stromingen. Mantra’s, native songs, soefi, Taizé en eigen liederen. Eenstemmige liederen die makkelijk te zingen zijn en je de vrijheid geven om jouw eigen klank en melodie te uiten. Van verstild tot verheven, van ingetogen tot uitbundig.

De samenzangavond wordt georganiseerd door Wendy Kamminga (zang en piano) in samenwerking met Alexander van den Engh (zang en gitaar) en Ilona de Vries (zang, ukelele en percussie).

Je hoeft geen ervaring te hebben met zingen, je verlangen om te zingen en te verbinden is voldoende. De ervaring leert dat zingen dan vanzelf gaat.  

De opbrengst van de samenzangconcerten komt ten goede aan de doneeractie voor een hulphond voor Sylvana:  

Data: 
woensdag 23 december (UITVERKOCHT)
woensdag 30 december (nog kaarten beschikbaar)

Tijd: 
19.30 tot 21.00/21.30 uur (zonder pauze)
Zaal open om 19.00 uur

Locatie: 
Theaterkerk Hemels, Dorpsweg 121, 1676 GH Twisk

Kosten: 
€ 12,50 per persoon, vooraf te voldoen via een betaalverzoek

Aanmelden: 
Via onderstaande knop. Je ontvangt een bevestiging en betaalverzoek. Aanmeldingen worden op volgorde van
binnenkomst verwerkt en zijn definitief na betaling. Wacht niet te lang met aanmelden, er zijn maximaal 30 plaatsen per avond beschikbaar.

Image
Image
* Ik laat geld nooit in de weg staan van wat ik te geven heb. Dus mochten de kosten van doorslaggevende betekenis voor je zijn, neem dan contact met me op voor een oplossing.