06 - 425 37 633
EigenWijs Zijn
EigenWijs Zijn
  In gesprek over jouw gevoelens, verlangens, kracht en talent
 
Wil jij:
  • Jouw unieke talent ontdekken? 
  • In jouw authentieke kracht gaan staan?
  • Jouw kracht en potentie benutten?
  • Leiding nemen over jouw leven?
  • Jouw verlangen volgen?
  • Een leven dat samenvalt met wie jij werkelijk bent?
 


Jij bent prachtig! Omarm jezelf en geef wat in jou is!

Jij bent uniek, je hebt iets unieks te geven en je hebt alles in huis om dat te doen. Hoe meer jij in jouw eigenheid gaat staan en deze durft te geven, hoe meer jij in lijn komt met jezelf. Plezier, creativiteit en vrijheid stromen dan op natuurlijke en spontane wijze. Jij leeft en creëert van binnenuit.

Soms lijkt dat een uitdaging en heb je het idee dat het leven eerder tegenwerkt dan meewerkt. Wellicht ervaar je weerstand, angst of frustratie. Juist in die momenten zit vaak de rijkdom verstopt, maar is het moeilijk om dat te zien. Een andere manier van kijken kan dan inzicht geven hoe deze gebeurtenissen je kunnen helpen om bij jouw authentieke kracht en talent te komen.

Image

In een gesprek kijk ik samen met jou hiernaar. Jouw vraag en wat er is in het moment zijn de leidraad. We geven ruimte aan alles wat er is. Wat het dan ook is. In de ruimte van 'Ja'. Een liefdevolle en oordeelloze bedding waarin je alles kunt ontvangen en onderzoeken wat je tegenkomt. Waarin je ontdekkingen kunt doen over jezelf. Door nieuwsgierig te zijn en open. Ter ondersteuning van dit proces doe ik uitnodigingen, reik ik oefeningen aan zodat je de vrijheid en ruimte in jezelf vindt. Ik put hierbij uit mijn kennis en ervaring als stembevrijder, systemisch coach en spiritueel mens. 

Je bent van harte welkom!