06 - 425 37 633

Workshop

De Spelende stem

Ontdekken en genieten van jouw creativiteit en originaliteit


Een heerlijke workshop waar je je eigen stem en ritme kunt ontdekken door te spelen. We creëren een speeltuin met jouw lichaam en stem als speeltoestellen. Alles in deze workshop is erop gericht om jou spelenderwijs in contact te brengen met jouw lichaam, stem en jezelf. Hoe meer je dat doet, hoe spontaner en vrijer je kunt genieten van datgene wat jij te geven hebt. Van jouw creativiteit en originaliteit. Je zult jezelf nog verbazen. 

De workshop bestaat uit drie onderdelen. In het eerste onderdeel maak je kennis met je natuurlijke ritme, stem- en klankgebruik. Welke voorkeuren heb je, waar kun je dat voelen en ervaren, hoe kun je dat gebruiken om samen te klinken en muziek te maken? Dit is een goede basis om zelfverzekerd en in vertrouwen samen muziek te maken. In deel 2 studeren we een aantal ritmes en liedjes in waarbij we gebruik maken van bodypercussie en zang. Tot slot gaan we met alle inspiratie die we hebben opgedaan gezamenlijk ons eigen lied en ritme creëren.

Je hoeft voor deze workshop niet te kunnen zingen of ritmegevoel te hebben. Je verlangen om te spelen is voldoende. Als je de vrijheid en spontaniteit die al in jou is toelaat, gaat alles vanzelf.

Datum: zaterdag 19 september

Tijd: 14.00-17.00 uur

Locatie: De Schoof, Kerkelaantje 1 in Wervershoof

Kosten: € 35,-

Aantal deelnemers: maximaal 12 

Image