06 - 425 37 633

Webinars

Webinar: De rijkdom achter voelen


Voelen! Liever doen we het niet en gaan we er van weg. Gevoelens en emoties blijven echter geduldig wachten en dienen zich opnieuw aan totdat wij ze kunnen en willen voelen. En dat is maar goed ook want er is een enorme rijkdom in te vinden. Het is liefde voor onszelf. De verbinding met wie wij echt zijn. Een cadeau! 

Hoe zou het zijn als jij dat cadeau helemaal durft te ontvangen? Als jij ervaart dat je de kracht hiervoor hebt en er meer zelfvertrouwen door ontwikkelt?

Ieder op hun eigen manier helpen emoties ons te verbinden met onszelf. Ze zijn de motor die ons beweegt naar een vervullend en vreugdevol leven. Naar de grootsheid die we zijn. Ze helpen ons om onszelf te geven in al onze creativiteit en inspiratie. Zodat wij kunnen ervaren dat wij ertoe doen. Dat wij waarde hebben.

Dit lukt ons niet vanuit ons denken. Dit gebeurt altijd vanuit voelen.

Image

Hoe dat precies werkt, waarom we voelen, hoe je ermee om kunt gaan, wat voelen is en ook wat het niet is, komt aan bod in dit webinar. Een prachtig webinar vol inspiratie, oefeningen en meditaties. Zodat jij tools in handen krijgt om jouw leven te gaan leiden op een voor jouw vreugdevolle en zinvolle manier. Om jou in beweging te brengen naar een leven vol overvloed.

Het webinar vindt plaats via Zoom en is helemaal gratis. Sterker nog! Als jij je aanmeldt, betaal ik jou 1 euro. Het maken en geven van dit webinar is voor mij enorm waardevol en zinvol. Het is de vorm waarin ik mijn liefde geef. En daar voeg ik nu nog meer waarde aan toe. Zo waardevol vind ik het. Ik geef waarde en overvloed.

Je kunt je ook aanmelden als je er op de dag zelf niet bij kunt zijn. Ik stuur je de opname dan na afloop toe.

Wil jij:

  • Meer in contact komen met je gevoel?
  • Durven voelen?
  • Verbinding met wie je echt bent?
  • Voelen dat jij ertoe doet?
  • Begrijpen wat jouw gevoel en jouw emoties je vertellen?
  • Een vreugdevol en zinvol leven creëren?
  • Waarde toevoegen aan jouw leven?

Meld je dan aan! Je bent van harte welkom!

Datum:
Er is op dit moment nog geen nieuwe datum gepland

Tijd:
ntb

Locatie:
Online via Zoom

Aanmelden: