06 - 425 37 633

Cursus

Het lied van jouw leven

Jouw eigenheid ontdekken


Deze cursus draait om jou en één lied. Of beter gezegd om jou in dat lied. Over wie jij bent en wat je te geven hebt. Hoe meer je dat weet, hoe bewuster je jezelf in de wereld kunt zetten. Je valt makkelijker terug op jezelf en jouw eigen kracht, onafhankelijk van wat er om je heen gebeurt.

Jij kiest een lied dat je graag wilt zingen. Dat jou raakt en een uiting is van jouw passie en verlangen. In een kleine groep van maximaal 8 deelnemers gaan we via dit lied op zoek naar jouw eigenheid. We werken met jouw stem, jouw verhaal, jouw klank en wat er is in het moment. Zo komt er steeds meer van jou in het lied en maak jij er helemaal je eigen versie van. 

Ook doen we speelse, creatieve en uitdagende oefeningen met en zonder stem die jouw bewustzijn, focus en contact met jezelf vergroten. Hierbij komen we langs thema's als aanvaarden, verlangen en vertrouwen. Oefeningen die je steeds dieper bij jezelf brengen waardoor je dit ook steeds makkelijker in je zingen en contact met anderen kunt toepassen. 

Je krijgt drie keer de gelegenheid om voor de groep aan jouw lied te werken zodat wat er in jou leeft ook kan klinken. 

Image

De andere deelnemers vormen daarbij de oordeelloze en aandachtige bedding waarin jij niet anders hoeft te zijn dan je bent. Als afsluiting van de cursus is er een korte presentatie met publiek waar je het geleerde in de praktijk kunt brengen. En vooral kunt genieten van jezelf.

De cursus bestaat uit 7 dagdelen.

Wil jij:

  • Meer van jezelf en jouw stem laten horen?
  • Een lied zingen zoals alleen jij dat kan? 
  • Meer kracht en verbinding in je zingen?
  • Contact met jouw verlangens en emoties?
  • Zingen vanuit jezelf?
  • In contact zijn met jezelf, ook in spannende situaties?

    Dan is deze cursus zeker iets voor jou!


Data:
Op dit moment zijn er geen data gepland

Tijd:

Locatie:

Duur cursus: 

Kosten: 

Aantal deelnemers: maximaal 8 

* Ik laat geld nooit in de weg staan van wat ik te geven heb. Dus mochten de kosten van doorslaggevende betekenis voor je zijn, neem dan contact met me op voor een oplossing.