06 - 425 37 633

Blog

Vanuit Liefde en verbinding is alles vrij

Ik heb de afgelopen anderhalve week kneiterhard gewerkt……..Aan mezelf!
 
Aanleiding was de opmaat naar de persconferentie, wat er gebeurt in de maatschappij en ook de gevolgen die dat heeft voor de dingen waar ik mee bezig ben. Het raakt me in waarden die ik diep voel en waar ik in mijn leven voor sta. Liefde en verbinding vanuit eigenheid en eigenwijsheid. Helemaal aanwezig zijn en in je kracht staan, wat een ander daar ook van vindt.
 
Elke grimmige gedachte, elk oordeel, elke verharding en frustratie die in mij werd aangeraakt, heb ik ontvangen, aangekeken en onderzocht. Ik heb gevoeld….. en gehuild! Mijn verdriet laten stromen. Tranen van verzachting die me brengen naar mijn natuurlijke stroom die er altijd is.
 
Verdriet dat me herinnert aan de vergissing die ik maak over mezelf. Verdriet dat me laat voelen dat alles goed is, dat ik goed ben, dat ik er mag zijn in al mijn originaliteit en eigenheid. Ook als projecten en werk niet door kunnen gaan. Ik heb niets van buitenaf nodig om te zijn wie ik echt ben: onvoorwaardelijke en altijd aanwezige liefde en creatiekracht. Ik ben heel!
 
Mijn verdriet wees me de weg om dat weer helemaal te kunnen voelen. Om nog dieper te gaan. Dwars door die belemmerende gedachten en ideeën over mezelf en anderen heen. Zodat de kamer van mijn hart nu eens voorgoed open blijft en ik kan rusten in de liefdevolle ontspanning en vreugde van de heelheid die ik ben. Ik ben gewenst!
 
En vanuit daar kan ik ook de enorme creatiekracht zien die er achter alles zit dat nu gebeurt. Mensen die volledig gaan voor de visie waar ze in geloven en daar alles, werkelijk alles, voor uit de kast trekken. Of de cijfers het nu onderbouwen of niet. Van virtual reality brillen en hulphonden bij prikangst tot legaal maken van wat nu nog illegaal is.
 
En dat kan zomaar, want alles is bedacht en we kunnen het zo weer anders bedenken. We kunnen omdenken. Uit de bedachte matrix stappen en de situatie creëren zoals we willen. Zo vrij zijn we! Het spel speelt zich voor onze ogen af. Vanuit dualiteit spreken we van legaal en illegaal, waarin het één beter is dan het ander. Ik zie alleen maar creatieve kracht.
 
Ik maak me deze creatiekracht eigen en gebruik hem om helemaal te gaan voor datgene waar ik zo in geloof. Om creatieve oplossingen te verzinnen en een wereld uit te dragen van onvoorwaardelijke liefde, vreugde, vrijheid, oordeelloosheid zonder beloning en straf. Waar iedereen wordt gezien en benoemd in zijn eigenheid en oneindige kracht.
 
Gisteravond besloot ik daarom tijdens de repetitie van mijn koor een workshop stembevrijding te geven. Een workshop die volledig was gewijd aan eigenheid, uitkomen voor jezelf en je kracht, omarmen wie je bent. Er helemaal zijn! En daarin volledig ontvangen en gezien worden door de ander.
 
Het was een geweldige avond! Mijn koorleden hebben het in grote dank ontvangen. Maar het allerbelangrijkste is! Ik straal en voel mijn moeiteloze natuur omdat ik trouw ben aan mezelf en mijn hartsverlangen geef. Ik ervaar onvoorwaardelijke liefde, verbinding, eigenheid en oneindige kracht, doordat ik de leegte in de wereld vul waar mijn hart zo naar verlangt.
 
En als we dat allemaal doen. Als we allemaal verantwoordelijkheid nemen om datgene te geven wat er niet is. Wow! Wat een creatiekracht komt er dan vrij! Dan creëren we in no time, hier en nu een andere wereld. Een Nieuwe Wereld. Waar iedereen zo naar verlangt.
 
En daar is ook plaats voor corona, want als iedereen echt verbonden is met zichzelf en zijn oneindige kracht, dan is er geen angst meer voor corona. Dan weten we dat we dat kunnen dragen. Dan sluiten we dat binnen en we zien de boodschap en de uitnodiging ervan.
 
En ja! Dan sluiten we ook Mark Rutte en Hugo de Jonge binnen. Want als we echt weten wie wij zijn, dan weten we ook wie de ander is en laten we elkaar vrij om ons eigen ding te doen. Vanuit liefde in plaats van vanuit macht. Gebruik van macht is alleen maar nodig als je niet werkelijk verbonden bent met jezelf. Vanuit verbinding met jezelf, en de liefde die je bent, is alles en iedereen vrij.
Ik nodig je uit voor deze wereld. Het is er geweldig! En niemand hoeft daarvoor anders te doen of te zijn. Hij zit besloten in onszelf❤
 
Een paar reacties van mijn koorleden:
"Ik vond het gisteravond echt supergaaf! Beetje spannend af en toe, maar dit is wat ik zoek, voel vandaag ook echt de kracht dat ik er mag zijn!"
 
"Kwetsbaar durven zijn, kwetsbaar mogen zijn. ZIJN dus. ZIJN is kracht."