muziekreater (vanaf 8 jaar)
muziekreater (vanaf 8 jaar)
  Zingen, creëren, musical en theater


'MuzieKreater' staat voor zingen, creëren, theater maken en vooral lekker jezelf zijn. Kinderen mogen laten horen en zien wie zij zijn. Of dat nu is bij een eigenwijze privé zangles, het instuderen van liedjes voor de eindmusical of een cursus waarin we onze eigen musical verzinnen en creëren. 

Ik besteed aandacht aan techniek, lichaam, emoties en hoe je deze kunt gebruiken bij zingen en toneelspelen. We bewegen, improviseren, doen aan samenzang en solozang. Ook werk ik aan aan focus, zelfvertrouwen, presentatie en samenwerking. 

Zanglessen duren 30 of 45 minuten. De duur van cursussen, die onder andere via Stichting Netwerk worden georganiseerd, varieert.

De begeleiding van de eindmusical stem ik af op de wensen en behoefte van de school. Ik kan bijvoorbeeld in een periode van een aantal weken met de groep werken aan alle liedjes. Ook is het mogelijk om mij in te huren voor een enkele workshop waarin ik de kinderen een basis meegeef. Kinderen leren snel en het is geweldig om te zien hoe ze met een paar aanwijzingen het lied echt laten klinken.


Ervaring

  • Sinds 2017 begeleid ik groep 8 van De Koet in Midwoud bij het instuderen van de liedjes voor hun eindmusical. Ook verzorgde ik lessen EigenWijs zingen aan groep 7/8.
  • Tijdens mijn werk als zangdocent bij het Nederlands Kinder Theater verzorgde ik voor diverse basisscholen workshops ter voorbereiding op de eindmusical.
  • Bij Minh-Zone in Hoorn gaf ik tot september 2019 privé- en groepzanglessen aan jongeren in de leeftijd van 6 tot 16 jaar.
  • In 2018 was ik dirigent van kinderkoor De Wezensterren. Dit projectkoor verzorgde onder andere de zang bij het kerstconcert van muziekvereniging OKK uit Oostwoud.
Image